Maattabel en Duidelijk

Maattabel en Duidelijk

ad sizeIN TUSSEN MATEN?

Ga voor een strakke pasvorm een maat kleiner.

Ga voor een losse pasvorm een maat groter.

HOE TE METEN

Volg deze eenvoudige stappen om de juiste maat te krijgen. Voor de beste pasvorm meet u aan het eind van de dag uw voeten op.

1. Stap op een stuk papier met je hak een beetje tegen een muur erachter.
2. Markeer het uiteinde van je langste teen op het papier (je hebt misschien een vriend nodig om je te helpen) en meet vanaf de muur tot aan de markering.
3. Doe hetzelfde voor de andere voet en vergelijk metingen met onze maattabel om de juiste maat te krijgen.


Schoen Schoon Suggestie:

Er is geen beter gevoel dan het uitpakken van een nieuw paar kicks. Die frisse geur kan de dromen van een sneakerhead voeden. Maar als ze eenmaal uit de doos en op straat staan, kan er van alles met je schoenen gebeuren, van krassen, vlekken, gemorste drankjes tot gruis en vuil. Dus hoe houd je sneakers in topconditie?

Bekijk ons stapsgewijze proces om enkele kneepjes van het vak te leren. Scroll naar beneden voor meer informatie over het schoonmaken van canvas of suède schoenen en het schoonmaken van schoenen in de wasmachine.

Hoe canvas schoenen schoon te maken:

De kans is groot dat je favoriete paar schoenen canvas is. Ze zijn een van de meest comfortabele schoenen, waardoor ze gemakkelijk aan te trekken zijn. Maar het resultaat van het dag in dag uit dragen ervan is dat vlekken, vuil en aanslag zich snel ophopen.

Als je wilt dat je canvas schoenen net zo fris zijn als op de dag dat je ze kocht en je wilt dat je favoriete paar schoenen lang meegaan, dan is het handig om te weten hoe je ze moet schoonmaken.

STAP 1
Pak een oude tandenborstel en begin met schrobben om al het extra vuil en modder te verwijderen.

STAP 2
Vul een emmer of kom met heet water en vloeibaar wasmiddel of afwasmiddel. Dompel vervolgens je tandenborstel erin en ga door met het schrobben van de gebieden die aandacht nodig hebben.

STAP 3
Nadat ze grondig zijn schoongemaakt, spoelt u de schoenen af ​​met warm, schoon water. Absorbeer overtollig water met een oude handdoek.

STAP 4
Help ze fit te blijven door je canvas kicks te vullen met papieren handdoeken of droge washandjes. Laat ze vervolgens van binnen op een warme plaats aan de lucht drogen. Let op: direct zonlicht of directe warmte zal de schoenen vervormen of verkleuren

Hoe suède schoenen schoon te maken?:

Als je suède schoenen draagt zoals veel adidas Originals, dan kijk je rond in een van de meest elegante materialen. Maar helaas is het extreem moeilijk schoon te maken omdat suède de onderkant van het leer is. Het is een absorberend materiaal, dat alles en alles grijpt wat valt, morst of zijn weg vindt. Uiteindelijk moet je ze schoonmaken en dit is hoe.

Maar eerst een waarschuwing: gebruik GEEN water om suède schoon te maken. Water laat sporen achter, verandert het uiterlijk en geeft vlekken op het suède

STAP 1
Pak je oude tandenborstel en ga aan de slag. Maakt oppervlaktevlekken zacht glad en verwijdert vuil.

STAP 2
Begin druk uit te oefenen met de borstel om diepere vlekken te verwijderen.

STAP 3
Koop indien nodig een witte gum of suèdepoetsset in de winkel. Een zachte nagelvijl kan ook helpen.

STAP 4
Probeer indien nodig probleemplekken te schrobben met een witte doek gedrenkt in witte azijn of ontsmettingsalcohol om hardnekkige vlekken te verwijderen.

 
 • flight
  snelle verzending
 • card_giftcard
  speciale prijzen
 • credit_card
  Gemakkelijk betalen
 • access_time
  30 dagen retour