Bestelling Retourneren

Wat is uw online retourbeleid?

Als je niet helemaal tevreden bent met de goederen die je hebt ontvangen, kun je ze binnen 30 dagen na ontvangst aan ons retourneren, op voorwaarde dat ze in originele verkoopbare staat zijn.

Na het retourneren heeft u recht op een omruiling of een terugbetaling, waarbij de kosten van de originele verzendkosten en verpakking niet zijn inbegrepen. We kunnen geen artikelen terugbetalen of ruilen die lijken te zijn gedragen, gewassen of niet in originele staat zijn.

Internationale retourzendingen moeten door de klant worden gedekt. We raden u aan uw lokale postdienst of koerier te gebruiken:

Download, print en vul een retourformulier in als je er nog geen hebt.

Zorg ervoor dat je retour goed verpakt is en aan alle onderstaande voorwaarden voldoet.
Markeer 'Geretourneerde artikelen' duidelijk op de buitenverpakking van uw pakket en zorg er vooral voor dat de optie 'Retourgoederen' is aangevinkt op het douaneaangifteformulier, om te voorkomen dat er invoerrechten en belastingen worden geheven.
Voeg het ingevulde retourformulier bij uw goederen en stuur het terug naar het volgende adres:

Neem contact op met onze service om uw informatie te krijgen over de bestemming van de retourlevering die overeenkomt met de locatie van de verzendingsfabriek.

Retourvoorwaarden en richtlijnen

Retourvoorwaarden en richtlijnen
Alle geretourneerde artikelen moeten ongedragen, ongewassen, compleet met originele labels en/of verpakking zijn, indien van toepassing.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de retour verzendkosten van de artikelen.
Alle artikelen moeten in originele, verkoopbare staat zijn.
Zorg ervoor dat alle geretourneerde artikelen goed zijn verpakt, zodat ze niet beschadigd raken in de post.
Als u schoeisel retourneert, zorg er dan voor dat de doos is beschermd met een buitenste verpakkingslaag. De doos maakt deel uit van het product, daarom kan eventuele schade ertoe leiden dat de retourzending wordt geweigerd.
Zorg ervoor dat alle retourpakketten worden verzonden met een traceerbare, verzekerde service.
We kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor artikelen die beschadigd of verloren zijn gegaan tijdens het retourtransport.
Markeer het pakket duidelijk 'GERETOURNEERDE GOEDEREN' en zorg er vooral voor dat de optie 'Retourgoederen' is aangevinkt op het douaneaangifteformulier, om te voorkomen dat er invoerrechten en belastingen worden geheven.
51zpl. is NIET verantwoordelijk voor eventuele gemaakte retourkosten.
Raadpleeg onze algemene voorwaarden voor meer informatie over retourneren.

 • flight
  snelle verzending
 • card_giftcard
  speciale prijzen
 • credit_card
  Gemakkelijk betalen
 • access_time
  30 dagen retour